Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
smartphone / foto: shutterstock

Vyhrajte Huawei P9 s Jardou Jágrem

Náš milovaný Jarda Jágr se stal tváří nové soutěže www.zaostrinauspech.cz, v níž je možné vyhrát vlajkovou loď Huawei P9 se špičkovým foťákem.

Kdo Jardu dobře zná, má vyhráno. A to doslova. Soutěž spočívá ve správném zodpovězení tří otázek z libovolně zvoleného okruhu (Jarda v roce 2030, Jardovy rekordy, Jardovo dětství atd.). Všechny otázky se týkají Jardy, toho jaký je nebo jak by se zachoval v určitých situacích. Pokud zodpovíte všechny správně, máte šanci vyhrát. Jestliže ne, třeba se o Jardovi aspoň něco dozvíte. Soutěží vás provedou krátké příběhy z celého jeho života.

O co se hraje?

Největší výhrou je špičkový telefon Huawei P9. Rozdá se jich celkem 9, jeden za každou kategorii otázek. Tenhle smartphone naprosto změní váš pohled na fotografii. Dvě čočky fotoaparátu byly vyvinuty ve spolupráci s profesionály z Leica. Mají 12 Mpx a umí vyfotit snímky srovnatelné s fotkami ze zrcadlovky. Jednoduše ideální telefon pro všechny, kteří mají ve svém životě co dokumentovat nebo rádi vystavují své neobyčejné fotky na Instagramu. Nadstandardní je i v ostatních ohledech – má dobrou anténu, takže vás nezaskočí slabý signál, slušnou výdrž baterky, zakřivený FHD displej s úhlopříčkou 5,2 palců. Tělo je vyrobené z hliníku, takže působí luxusně.

Společnost Huawei připravila do soutěže i další výhry. Ve hře je také 50× power banka Huawei o kapacitě 13 000 mAh, 50× Bluetooth reproduktor Huawei a 20× sluchátka JBL.

Princip určení výherců je jednoduchý. Ten, kdo zodpoví správně tři otázky, je zařazen do výherní řady. V té jsou předem určeny konkrétní výherní pozice. Když se do této pozice trefíte, výhra je vaše.

Jak soutěžit?

Navštivte web www.zaostrinauspech.cz a vyberte si jednu z devíti kategorií. Po zodpovězení tří otázek se budete muset pro zjištění možné výhry přihlásit buď přes Facebook, nebo si vytvořit svůj účet. Můžete zkusit vyplnit všechny kvízy a rovnou několikrát! Budete mít vyšší šanci na výhru.

K tomuto článku není otevřena diskuze