Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
geosan / foto: https://www.haly-polak.cz/

Tradiční výrobce montovaných hal

Rozšiřujete vaši stávající výrobu? Už nyní určitě víte, že budete potřebovat mnohem větší skladovací prostory.

Stavba nového objektu je ale samozřejmě velmi nákladnou a zejména dlouhodobou záležitostí. Při její realizaci byste museli volit buď dočasný drahý pronájem jiných vzdálenějších prostor, anebo svůj nový byznys plán odložit. Obě dvě varianty jsou nevyhovující. Právě proto se vyplatí realizace spolehlivé montované skladové haly od společnosti POLAK CZ. V následujících řádcích si tohoto výrobce i výhody montovaného skladu představíme podrobněji.

Tradiční výrobce montovaných hal

U staveb tohoto typu je třeba vsadit na spolehlivou firmu se spoustou zkušeností, která je schopna dodat výrobky za rozumnou cenu. Přesně tyto atributy společnost POLAK CZ splňuje. Divize zabývající se výrobou a vývojem montovaných hal vznikla již v roce 1 999 a firma má tradici již od roku 1991. Jak vývoj, tak i výrobní proces probíhají v moderních provozech nacházejících se v Dětřichově u Svitav. Právě tady vznikající prvotřídní konstrukce a další komponenty, které jsou základem montovaných skladů. Prohlédnout si již realizované projekty můžete například ve Starém Městě u Bruntálu, kde se nachází sklad balíků, popřípadě se o vysoké kvalitě provedení můžete přesvědčit u montované skladové haly Extruindustrie.

Jednoduchá montáž a rychlá realizace

Velkou výhodou je u montované skladové haly snadná montáž. U standardních zděných staveb jsou nezbytností betonové základy v podobě masivní desky. Popřípadě je třeba vynaložit finanční prostředky na realizaci patek. U montované moderní varianty od zmiňované společnosti nepotřebujete vůbec nic. Specialisté vám ji postaví na jakémkoli vámi určeném místě. V úvahu bude nutné vzít jen parametry vámi požadovaného typu haly, jež bude postavena přesně dle vašich požadavků. Dokonale tak využijete prostoru potřebného ke skladování čehokoli. Svůj sklad můžete mít k dispozici během několika málo týdnů.

Propojte halu se stávajícím provozem

Optimální je bezesporu propojení nového skladu se stávajícími budovami. Za pomocí moderních propojovacích krčků se vše bez problémů realizuje. Své stávající prostory si tak budete moci rozšířit přesně podle vašich potřeb a váš firemní areál dozná poměrně rychlých a vysoce efektivních změn. Samozřejmostí přitom bude i naprosto bezúdržbový provoz nového objektu. Peníze vynaložíte pouze za montované sklady při jejich pořízení. V porovnání se zděným objektem vás ale vyjde ten montovaný na minimální finanční částku.

Vyberte si doplňky

Zvolit si můžete i nejrůznější komponenty, které k montované hale patří. Z těchto doplňků jmenujme například osvětlení. Pokud potřebuje v interiéru budovy neustále čerstvý vzduch, lze si nechat nainstalovat střešní turbínu a stěnové žaluzie. Potenciální srážení vlhkosti přímo na plášti haly se stane minulostí. Zvýší se tak i ochrana proti mechanickému poškození. Halu si zkrátka přizpůsobíte přímo účelu jejího využití.

K tomuto článku není otevřena diskuze