Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jinonická rezidence / foto: www.jinonickarezidence.cz

Hledáte moderní bydlení v Praze? Zajděte se podívat do vzorového bytu v Jinonické Rezidenci

V rezidenčních lokalitách vyrůstají úspěšné developerské projekty, u nichž je kladen důraz na kompletní občanskou vybavenost a komfortní dostupnost městskou hromadnou dopravou.

Jakousi přidanou hodnotou je moderní architektura. Jednou z komorních rezidencí, která nabízí celkem osm elegantních bytů v různých dispozicích, je Jinonická Rezidence situovaná v městské části Praha 5.

Všechny nabízené byty vyjma jednoho disponují venkovními prostory – zahrádkou, terasou, lodžií anebo balkonem a nabízí výhled na okolní zeleň. Hornímu mezonetovému bytu vtiskává punc ojedinělosti terasa s panoramatickým výhledem. Jinonickou Rezidenci najdete i pod ekvivalenty „luxusní byty Praha 5“. A není se čemu divit, protože nabízené prostory jsou skutečně nadstandardní.

Byty jsou energeticky úsporné

V dnešním světě bydlení je kladen důraz především na energeticky úsporné stavění, což respektuje i projekt Jinonická Rezidence. Developerská společnost společně s architekty navrhla nemovitost tak, aby odpovídala energetické třídě B, tedy energeticky úsporné. Objekt je postaven z vysoce kvalitních materiálů, které se starají o maximální izolaci, ať už tepelnou či zvukovou.

Lokalita má co nabídnout

Jinonická Rezidence je nositelem moderního městského bydlení, které najdete v populární rezidenční lokalitě Prahy 5 – Košířích. Uspokojí jak rodiny s dětmi, tak i náročné páry anebo úspěšné byznysmeny. Samotná lokalita si vás podmaní neodolatelnou atmosférou. Ve volném čase se můžete vydat do zdejšího přírodního parku, případně můžete vyrazit k přírodní pamětihodnosti Vidoule anebo se vyšplhat na rozhlednu Cibulka. V těsné blízkosti se nachází ještě klidné Prokopské údolí s dráhou pro milovníky in-line bruslení.

Pár bytů je ještě volných

O moderní bydlení v Praze je obrovský zájem. Dokonce jsou některé byty v rámci developerských projektů vyprodané, ještě než vůbec samotná výstavba započne. Jinonická Rezidence má pár bytů ještě volných. U některých jednotek svítí „Prodáno“ a u některých „Rezervace“. Ovšem volné jsou ještě byty v dispozicích 3+kk, 4+kk a 4+1. Kolaudace bytů je plánována na červenec letošního roku, tudíž brzy dojde ke stěhování nových majitelů do bytů.

Přijďte se podívat do vzorového bytu

Jestliže si nedokážete udělat představu o tom, jak by mohlo vaše budoucí bydlení vypadat, developer připravil pro takové případy jeden vzorový byt, do něhož můžete zavítat. Jestliže se vám provedení zalíbí, tak si ihned některý z volných bytů zarezervujete.

Pokud tedy hledáte prodej bytů Praha 5, možná vás zaujme právě Jinonická Rezidence, která má na kontě spoustu předností.

K tomuto článku není otevřena diskuze