Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Nahý muž zneužil zahradní stolek

Ženatý otec tří dětí si ke zděšení sousedů užíval se zahradním stolkem na zahrádce svého domu.

Prý neškodný a spořádaný. Těžko říci, každopádně to, co čtyřicetiletý chlapík jménem Art Price Jr. prováděl, to s těmito slovy moc společného nemá. Policie jej zatkla a obvinila z obscénního chování poté, co jej kamera zachytila při sexu se stolem. Nebyla to jeho první nevěra se stolkem, odskočil si k němu celkem čtyřikrát. Naposledy ho 14. března načapal a natočil jeho soused.

To vše navíc Art Price prováděl za bílého dne a v blízkosti školy ve městě Bellevue v americkém Ohiu. Podle souseda, který se svěřil deníku Daily Telegraph, Price na dvorku převrátil kulatý kovový zahradní stolek a pak ho zneužil. Podobný případ místní policie ještě nikdy neřešila, a tak má její vedení pořádně zamotanou hlavu.

"Pan Price byl zcela nahý, neměl na sobě žádné šaty. Použil díru ve stole, určenou k zasunutí slunečníku a měl se stolem sexuální styk," potvrdil šerif na tiskové konferenci. A poněkud stísněně dodal: "Pokaždé, když se vám zdá, že už jste viděli všechno, vynoří se něco ještě neuvěřitelnějšího."

Pan Price teď čelí obvinění z veřejného obscénního chování. Žaluje ho soused. Stůl se k případu dosud nevyjádřil. Čtyřicetiletý milovník zahradního nábytku je nyní na svobodě, zaplatil kauci v hodnotě 320 tisíc korun.

UPOZORNĚNÍ: Chápeme vaši obezřetnost, ale toto opravdu není aprílový článek!

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 243