Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Legíny / foto: shutterstock

Legíny všude, kam se podíváte. Proč je ženy tolik upřednostňují?

Legíny jsou nedílnou součástí ženských šatníků. Mnozí pánové se ale mohou ptát, proč tomu tak je? Vždyť se jedná o tenké kalhoty elastického charakteru, které ani ne všem ženám přistanou. Jenže legíny mají mnoho výhod.

Pohodlnost sama

Samozřejmě většina mužů se ráda dívá na ženy v legínách, ale někdy se ptají, proč je dotyčná oblékla, když jí zrovna nesednou. Důvod je prostý - legíny jsou neskonalým pohodlím. Když se tepláky zrovna perou v pračce, nebo když na ně není zrovna nálada, legíny je plnohodnotně nahrazují. Nikde netáhnou, neškrtí, navíc se hezky kombinují.

Sportovní legíny
Sportovní legíny – Zdroj: Shutterstock.com

Na sport, procházky, do obchodu

V současné době nejsou legíny pouze sportovní výbavou, i když je pravdou, že sportovní alternativy jsou často ty nejstylovější, se kterými se na trhu setkáte. Využívat je však lze i při jiných situacích. Hodí se na procházky, ale také do obchodu. Mnohé ženy se je nebojí vzít i na rande nebo na večírek, zejména pokud jsou koženkového zpracování.

Právě koženkové legíny, které jsou navíc se zateplením uvnitř a které tím pádem ani neprosvítají, byly hitem zimy roku 2021. Mnohé dámy se jich nevzdaly ani letos a nebojí se je spojovat třeba s košilí a páskem nebo slušivým sakem do pasu a podpatky.

Legíny sluší všem ženám na světě
Legíny sluší všem ženám na světě – Zdroj: Shutterstock.com

Dejte si pozor při výběru

Dámy, plánujete svou stávající sbírku legín zpestřit o další model, nebo si chcete koupit vůbec první legíny, protože jste se jim rozhodli dát druhou šanci? Při výběru si dávejte pozor hlavně na celkové zpracování a materiál, z něhož jsou legíny vyrobeny. Dejte si pozor na prosvítání modelu. Pokud materiál neslibuje dostatečné zakrytí vašich partií, raději ho ponechte na pultu obchodu. Prosvítající legíny jsou nejen nevhodné pro mnohé události, ale ani nepůsobí zrovna lichotivě.

Stejně tak k sobě buďte upřímné a pokud vám daná velikost deformuje vrchní část postavy, zvolte o chlup větší legíny, které jistě budou i pohodlnější.

 

Zdroj:

https://modniblog.cz/leginy-proc-je-zeny-tolik-miluji-a-jake-jsou-jejich-vyhody/

Legíny všude, kam se podíváte. Proč je ženy tolik upřednostňují?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!