Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kožené kalhoty / foto: shutterstock

Kožené kalhoty na scéně. Seznamte se s novým trendem roku 2022

Módní trendy se mění jako na běžícím pásu. Pokud chcete letos vyniknout a obdržet hodnocení deset bodů z deseti, ve vašem šatníku by neměly chybět kožené kalhoty.

Období kožených kalhot je tady!

Kůže a koženka – dva materiály, které se dostávají do popředí. Přicházející trend jsme mohli zaznamenat už na sklonku loňského roku, kdy se nejen kalhoty, ale i košile ze zmiňovaných materiálů dostávaly do popředí a upozaďovaly tehdejší trendy v podobě péřových a prošívaných bund či halenek se zvonovými rukávy.

Důvodem tak obrovské popularity nového trendu je především fakt, že nechávají vyniknout ženskost. Přidávají na sex-appealu každé ženě, a to nezávisle na tom, jestli zvolí koženku (čili levnější alternativu), nebo kůži, která je o poznání dražší.

Kožené kalhoty
Kožené kalhoty – Zdroj: Shutterstock.com

Volnější nebo upnuté?

Jelikož jsou kožené kalhoty trendem letošního roku, trh se začíná plnit různými střihy. A to vede k otázce, který střih bude opravdu tím nejvíce stylovým. Na otázku si ale musí odpovědět každá žena. Nezáleží totiž letos na střihu, nýbrž na materiálu. A pokud budete mít kalhoty z kůže nebo koženky, vyhráváte. Jestli nakonec zvolíte volnější střih nebo upnutější modely zvýrazňující více vaše přednosti, to je ryze na vás.

Nemluvíme o extravaganci

Dříve se kožené a koženkové oblečení bralo za poněkud extravagantní záležitost. Dnes se ale jedná o kousek spadající do elegantního stylu. Samozřejmě rozhodující slovo bude mít to, co zvolíte v rámci kombinování, ale pokud sáhnete po elegantní bílé halence, kterou v pase svážete páskem a zvýrazníte tak svou postavu přesýpacích hodin, zabodujete.

Nezapomeňte tedy ke zmiňovanému outfitu přidat boty na podpatku. A klidně se může jednat o koženkové kotníkové modely s jemným stříbrným nebo zlatým zdobením.

Kožené šortky
Kožené šortky – Zdroj: Shutterstock.com

Kůže ke kůži sedá

A když jsme u toho kombinování, stejně jako v případě denimu platí, že kombinace kůže a kůže stojí za to. Až se tedy budete chystat na rande s panem vyvoleným, zvažte spojení koženkových kalhot a kožené košile. Neuděláte krok stranou.

 

Zdroj:

https://modniblog.cz/hit-kozenych-kalhot-vse-co-o-nich-potrebujete-vedet/

Kožené kalhoty na scéně. Seznamte se s novým trendem roku 2022

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!