Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fotokniha / foto: Ulza / Shutterstock.com

Moderní způsob, jak uchovávat důležité vzpomínky: fotoprodukty nás baví čím dál více!

Každý z nás má v hlavě mnoho vzpomínek na krásné a důležité okamžiky. Nejradši bychom si zapamatovali úplně všechno, co se nám kdy přihodilo – narození dětí, první výročí, svatba, promoce. To všechno jsou běžné denní události, které mají v našich očích výjimečné kouzlo. Abychom na nic z toho nezapomněli, uchováváme je prostřednictvím fotek.

Fotoprodukty jsou stále žádanější

A vy se tomu divíte? My tedy rozhodně ne! Dávno pryč jsou totiž doby, kdy bylo zvykem fotografie vyvolávat a následně je kus po kusu vkládat do fotoalba. Dneska už se to dělá úplně jinak a tenhle moderní způsob nás baví stále více.

Co třeba taková fotokniha? Dneska nenajdete elegantnější způsob, jak mít všechny vzpomínky pohromadě a na žádnou z nich nikdy nezapomenout.

Od začátku do konce máte vzhled fotoknihy ve svých rukách

V čem jsou fotoknihy daleko zajímavější nežli dříve tolik oblíbená fotoalba? Například v tom, že se můžete podílet na tom, jak budou vypadat. Vyberte si rozměr – je pro vás lepší fotokniha A4, nebo formát A5? Rozhodněte o počtu stránek i o tom, jestli bude knížka orientovaná na výšku nebo na šířku – to lze přizpůsobit fotkám.

Vybírejte z několika desítek šablon. Jste to vy, kdo rozhodne, jestli bude mít vaše fotokniha pevnou, sešitovou nebo kroužkovou vazbu. Od začátku do konce máte ve svých rukách to, jak bude finální kniha vypadat. A to je pořádné dobrodružství!

Praktický a originální? Takový je fotokalendář

Kalendář má doma asi každý. Proč ale celých 365 dní v roce koukat na fotky jídla, krajinek nebo třeba koček či psů, když se můžete každý den kochat pohledem na fotky vašich blízkých? Fotokalendář spojuje praktické s estetickým – díky němu budete mít přehled a zároveň své nejmilejší neustále na očích.

Vyberte si, jestli vám vyhovuje stolní kalendář, který si postavíte třeba na pracovní stůl či poličku v obývacím pokoji. Nebo dáte přednost kalendáři, který si můžete pověsit na zeď? Rozhodněte o jeho designu, počtu fotek i jejich uspořádání.

Moderní způsob, jak uchovávat důležité vzpomínky: fotoprodukty nás baví čím dál více!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!