Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stylová obuv / foto: dailystyle

Jaké dámské zimní boty jsou momentálně trendy?

Zima je v plném proudu a jarní měsíce ještě v nedohlednu. Pokud patříte mezi ty, kteří stále nemají odpovídající zimní obuv, nebo se jednoduše rozhlížíte po dalším kousku do vašeho botníku, pojďte zjistit, jaká zimní obuv je momentálně v hledáčku!

Pokud jste si položili otázku, kde najít moderní zimní obuv s kvalitním zpracováním a za přijatelnou cenu, máme pro vás odpověď. Rieker nabízí celou škálu dámské obuvi na jednom místě. Nechte se inspirovat širokou nabídkou obuvi a vyberte si ty, které doplní a oživí váš outfit. A navíc s dopravou zdarma!

Vsaďte na podešev!

Jednoznačně trendy jsou v poslední době boty na platformě, a to platí nejen pro zimní obuv. Mezi favority této zimní sezóny jsou kozačky na platformě i kotníkové boty na platformě. Vyvýšená platforma totiž ozvláštní kousek obuvi i celý zvolený outfit. Vedlejší výhodou pak je, že přidá také pár centimetrů a vám se tak lehce zvedne nejen vaše výška, ale i sebevědomí.

Nevynechejte ale ani boty na podpatku. A to jak na nízkém, tak i na tom vyšším. Skvělou volbou budou například kozačky na podpatku, které navíc díky výšce  nohu skvěle zahřejí a nepříjemný mráz vás tak nemusí zajímat. Některé kozačky na Rieker-eshop.cz jsou dokonce vybaveny podšívkou z ovčí vlny, se kterou nebudete chtít nosit jiné.

Na co si dát při výběru pozor?

Při hledání těch pravých zimních bot byste měli myslet nejen na to, jestli se vám líbí, ale samozřejmě také na to, jaké kousky oblečení máte ve svém šatníku. Přece si nechcete koupit boty, které se vám nebudou hodit k žádnému kabátku nebo zimní bundě. Krok vedle neuděláte s dámskými botami v neutrálních barvách.

Na zimu tak vsaďte na klasiku - černé kotníkové boty nebo černé kozačky by měly být základem každého ženského botníku. Nejen že se nebudete muset bát častého ušpinění kvůli tajícímu sněhu, ale černá je barvou, která se hodí téměř ke každému outfitu, který si v zimě oblečete. A jako bonus působí velmi elegantně!

Počítejte také s tím, že v zimních botách budete trávit téměř celý den. Proto by měly být pohodlné, aby vás po celodenním nošení co nejméně bolely nohy i záda. Obuv Rieker proto obsahuje speciální stélky z paměťové pěny nebo komfortní stélky s technologií Antistress, která se přizpůsobí každé noze a tlumí nárazy při chůzi. Vaše nohy se tak cítí jako v peřince. Tak na co čekáte? Pojďte si vybrat!

Jaké dámské zimní boty jsou momentálně trendy?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!