Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Moss / foto: W magazine

Francouzák s Kate Moss. Za 150 tisíc

Kdo by se nechtěl líbat s jednou z nejznámějších žen světa? Občas se to může podařit i „normálnímu“ člověku. Ovšem za peníze!

Britská topmodelka Kate Moss dala všanc své zdraví, aby pomohla dětské nemocnici Great Ormond vybavit novými lékařskými přístroji.

V charitativní aukci pořádané zlatnickým domem Garrard totiž vydražila jeden svůj žhavý francouzský polibek i s výměnou ústních tekutin zájemci, který za něj zaplatil neuvěřitelných 5 tisíc liber.

Hned a bez ostychu
Modelka se vítěznému dražiteli oddala ihned po složení peněz do kasy nemocnice. Bez ostychu mu předvedla, jak vypadá skutečně žhavá pusa od světové přední krásky. Jak tisku prozradil jeden z přítomných hostů, Katin snoubenec Jamie Hince by musel při pohledu na svou líbající přítelkyni puknout žárlivostí.

"Kate byla v povznesené náladě, takže netrpěla žádným ostychem. Toho chlápka chytla a vášnivě se na něj přisála jak vosa na bonbón," uvedl svědek události.

Pro nemocnici také dražili své osobní věci herec Orlando Bloom a módní stylistka Sadie Frost. Celkem se jim podařilo vybrat 50 tisíc liber.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 392