Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Katie Holmes. Takhle vypadá za milión

Že krása něco stojí, může potvrdit manželka Toma Cruise Katie.

Poslední čtyři měsíce vypadala Katie Holmes velice unavená, přepracovaná a v důsledku toho také mnohem starší než na 30 let.

magazin.cz
Ale Katie všechny své kritiky umlčela minulý týden, když se ukázala na japonské premiéře posledního filmu svého manžela Valkýra. Prodělala obrovskou proměnu a opět vypadala jako hvězda.

Co je příčinou té náhlé a ohromující změny? Katie prozradila, že utratila v přepočtu téměř milión korun za kůru, která trvala dva dny. Než vystoupila na červený koberec před hotelem Ritz-Carlton v Tokiu, nechala se opatrovat a rozmazlovat celým týmem expertů na krásu.

Šest hodin trvalo, než jí kadeřníci prodloužili vlasy, což jí podle amerického tisku přišlo na 60 000 korun. Pak utratila 220 tisíc korun za lázeňskou kůru, dalších 650 000 za úpravu chrupu a ještě zhruba 3 000 za finální makeup.

To vše dohromady vrátilo herečce jiskru, kterou, jak se tvrdí, ztratila při scientologickém detoxu, který nedávno podstoupila, patrně proto, že se připravuje na další těhotenství. Ten obnáší přísnou očistnou dietu skládající se především z bylinných čajů.

Při pohledu na ní je jasné, že své peníze investovala dobře. „Nyní je šťastnější než posledního půl roku,“ řekl zdroj z jejího okolí americkému InTouch magazine.

A její fanoušci s tídm souhlasí, jak vyplývá z diskusí: „Nemá žádné vrásky na obličeji, její vlasy jsou perfektní a navíc má tělo supermodelky.“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 327