Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sexy prádo z katalogu? Raději ne! / foto: Shutterstock.com

Posily pro policii. Feťáci a nymfomanky?

Britská policie hledá nové posily. Adepti však musejí mít osobní zkušenosti s "drogami, penězi a sexem".

Náborový inzerát s tímto textem, který vyšel na 36 000 liber (v přepočtu zhruba 1 milión korun), byl však záhy stažen. Zjistilo se, že si pracovnice policie, která inzerát podávala, totiž spletla název diplomu v oboru managementu s výše uvedenými kriminálními zkušenostmi.


"Viděla, že kritéria pro přijetí jsou uvedena jako DMS, což je běžná zkratka pro diplom v managementu," řekl policejní zdroj.

 

Možná jí to poradil kolega

"Nějak si to ale popletla a myslela si, že to znamená ´drugs, money and sex´. Je také možné, že se nějakého kolegy zeptala na radu a ten jí z legrace řekl právě tohle. Je to pro nás dost trapná situace. Je možné, že se nám přihlásí někdo jako Amy Winehouse nebo Pete Doherty."


Inzerát se podle deníku Metro objevil tento týden v internetové verzi listu Police Review. Redaktoři listu požádali, aby dotyčná pracovnice nebyla identifikována a dále ztrapňována.

Zbývá jen dodat, že úspěšný kandidát či kandidátka na toto místo bude řídit 35 lidí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 155