Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ewa Farna / foto: Korzo

Ewa Farna to má ve škole nahnuté

Po loňských úspěších s deskou Ticho se zpěvačka Ewa Farna rozhodla natočit další album.

magazin.cz

Plánuje se kvůli němu dokonce i přestěhovat na měsíc do Prahy. Nejdřív to však bude až o prázdninách, nechce totiž zameškat ve škole. Už tak to má prý s docházkou na hraně.

 

„Album jsme se nakonec rozhodli natočit až o prázdninách, ve škole teď nemůžu v žádném případě zameškat. Už tak to mám kvůli koncertům dost nahnuté,“ svěřila se Ewa.


Nová deska by podle zpěvačky měla vyjít buď letos na podzim, nebo na jaře příštího roku.
„Nevíme ještě přesně, kdy ji vydáme. Hlavní je, aby byla dobrá,“ tvrdí mladá rebelka.

 

Nové styly
O desce nemá Ewa ještě konkrétní informace, zatím nosí v hlavě pouze přibližnou představu, jak by asi měla vypadat. Ráda by na ní vyzkoušela několik nových stylů.


„Chtěla bych zkombinovat více stylů dohromady. Mělo by to být něco mezi hardrockem a elektropopem. Kolik tam ale bude písniček, zatím vůbec netuším. Odhaduji tak dvanáct, třináct, jako obvykle,“ uvedla zpěvačka, která se proslavila hitem Měls mě vůbec rád.

 

Ewa tentokrát ani nevylučuje, že by se na desce nemohla objevit i písnička v angličtině. Nedávno totiž natočila desku v polštině, takže tohle už by prý nebyl žádný problém.


„Nevylučuji, že tam budou písničky i v angličtině. Záleží na tom, jak se to bude hodit. Hlavně, aby se to lidem líbilo a byli spokojení,“ tvrdí Farna.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 634