Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

LST: Mobil z ruky? Ani za milión

Čtenáři Magazínu a jejich mobily jsou k sobě doslova srostlí. Z ruky by své elektronické hračky nedali ani za milión. „To nepřichází vůbec v úvahu,“ uvedli čtenáři v diskusi pod aprílovým článkem o zákazu mobilů ve školách.

„Je to moje druhé já, mám tam úplně vše, co potřebuju,“ uvedla nelisek05. Jiní však upozornili, že na jejich školách už je takový zákaz realitou. „U nás už to je zakázané, když ho člověk musí mít sebou, tak musí být vypnutý a někde v tašce,“ podotkla janule009 s tím, že to stejně nikdo nedodržuje a žáci jen vypínají zvuk.

 

„U nás to taky funguje, když tě s mobilem uvidí, tak ti ho seberou anebo dají poznámku. Ale je to stejné, taky ho všichni nosí, se kvůli nějaké vyhlášce nepo…,“ konstatovala klarka56.

 

Některé z vás apríl polekal. „Už jsem se docela lekla, já chudinka závislačka,“ smála se v diskusi chrouste. „Ježíši, už jsem se lekla, málem tomu uvěřila. Bez mobilu bych nevydržela,“ doplnila ji Janculcka.

 

„I kdyby to bylo fakt platné, tak bych ho stejně nosila, pravidla jsou od toho, aby se porušovala,“ doplnila vendulinkam. Podobně se k tomu stavěli i další z vás. Jednoduše, zakázat mobil mohou, ale vyžadovat plnění takového zákazu už hůře, to bylo převažující stanovisko v diskusi.

 
Celý článek i diskusi k němu najdete ZDE.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 101