Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katy Perry / foto: Egotastic!

Katy Perry balí muže na počmáraná prsa!

Zvláštní způsob, ale zřejmě účinný. Katy tak přebrala muže Lady Gaga!

Katy Perry zřejmě vyhrála přízeň přitažlivého moderátora a herce Russella Branda. Během nedávného udělování cen MTV se zdálo, že je Brand největším fandou Lady GaGa, ale po večírku, který nakonec strávil s Katy Perryovou, se situace vyjasnila.

Russel Brand je stejně neomalený a vyznává i podobný styl módy jako Amy Winehouse. Pro podobně "ulítlé" zpěvačky jako jsou Lady GaGa a Katy Perry by byl rozhodně výhrou. Katy však tentokrát hraje prim.

Proslýchá se totiž, že jí Russel poslal milostnou báseň. A ona mu poslalala svou. Jenže Katyina představa milostné básně je poněkud matoucí. To, co od ní tento údajný sukničkář obratem dostal, byla fotka jejího poprsí, přes které měla načmárané slovo "POEM" (báseň - pozn. aut.).

Každopádně se zdá, že tohle na Russela platí. Poté, co se s Katy Perryovou ukazoval na afterparty MTV a dlouze se spolu líbali, ji údajně "unesl" na romantický výlet do Thajska. O této cestě Perry psala na své stránce na Twitter.com, že byla kouzelná a že během ní dostala školu "Morrisseye, Oscara Wildea a Petera Sellerse v jednom".

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 91