Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

FOTO: 30centimetrový penis naložený v lihu

...a nejzajímavější je, že možná patřil Rasputinovi.

Poněkud zneklidňující, ale velmi ceněný exponát prvního ruského muzea sexu a erotiky je 30 centimetrů dlouhý penis, který prý patřil legendárnímu ruskémuv knězi a mystikovi Grigorijovi Rasputinovi (1869-1916).

Muzeum se exponátem velmi pyšní. Ale na druhou stranu je třeba vzít v potaz, že majitel muzea už dříve tvrdil, že samotný pohled na tento penis léčí impotenci. V muzeu jsou dále k vidění různé sochy a obrazy, ale hlavní atrakcí je třiceticentimetrový penis naložený v láhvi.

Není to poprvé, co někdo tvrdí, že vlastní Rasputinovu chloubu. Jeho penis se od roku 1916, kdy byl zavražděn, vynořil už mnohokrát. U žádného exponátu se ale nepodařilo prokázat, že opravdu patřil Rasputinovi.

magazin.cz

Malinkatý Napoleon
Zakladatel muzea Igor Kňažkin tvrdí: "Když máme takový exponát, můžeme přestat závidět Americe, kde mají Napoleonův rozmnožovací orgán. Ten je dost malý a s naším třiceticentimetrovým orgánem se vůbec nedá srovnat."

Pravost Napoleonova údu také není ověřena. Seschlý orgán, o němž se tvrdilo, že patřil Napoleonovi, byl prodán v roce 1977 jistému americkému urologovi.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 746