Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

To je cvok! Nechal se potetovat jako zombie!

Vypadá jako mrtvola. Jako kostra, kterou právě vyhrabali na nějakém prohřebišti. Milovník hororů Kanaďan Rick je však na svou image hrdý.

Ruce šly jako první
Vždycky chtěl být jiný než ostatní. Jako dítě se vzhlédnul v želvách Ninja a zatoužil žít v kanálech. Jenže pak uviděl pár hororů od amerického režiséra George A. Romera a bylo rozhodnuto: Rick se chtěl stát zombie!

„Jako první jsem si nechal potetovat ruce. Nechtěl jsem žádná písmenka, obrázky, ale motiv kostí. Když mě pak s tím uviděla moje matka, málem dostala infarkt. Pořád nadávala, že s takovými rukama nikdy žádnou slušnou práci neseženu!“ usmívá se mladík, který se momentálně živí jako internetová celebrita.

magazin.cz

Pohlaví s kostrou a šváby
Rick má dnes potetované skoro celé tělo. Jeho „zombie image“ trvala tatérovi 24 hodin a stála 4027 kanadských dolarů. Ohlasy okolí na jeho vizáž jsou různé – některým se líbí, jiným připadá odporná.

„Jsem sám se sebou spokojený. Tetování ke mně prostě patří a já už ho dneska nevnímám jako něco výjimečného. Naopak, chtěl bych ještě leccos vylepšit. Třeba si nechat vytetovat na pohlaví kostru nějakého plaza, na které by seděly šváby,“ líčí své plány.

Mozek jako hamburger...
Blázen nebo hororový fanda? Kdoví. Jisté je, že to ženy mají s Rickem těžké. Představa milostných hrátek s kostrou, kterou prostupují šváby není asi žádný med. Navíc, ještě když Zombie boy vyhrožuje dalšími „úpravami“ svého zevnějšku.

„Mám v plánu si ještě vytetovat mozek, aby byl pěkně šedý, jako hamburger. A pak taky: nechat černě zvýraznit oči, aby vypadaly jako dvě černé díry. A co ještě? Spoustu věcí! Třeba si dát implantáty – Frankensteinovy šrouby - po celé hlavě.“

Ale pozor! Tím vším výčet Rickových „geniálních nápadů nekončí“. Muž údajně uvažuje o operativním odstranění nosu a jednoho ucha.

magazin.cz

Čím starší, tím potetovanější
Zdá se, že Rickova snaha – Stát se zombie se stále více uskutečňuje. Podle něj se však nejedná o „mladický rozmar“, ale o způsob života. „Jsem to já a o to tu jde. Je mi šumák, jak budu vypadat v šedesáti. Tetování mi možná trochu zezelená... Někdy si z toho dělám srandu a říkám, že když člověk zestárne a tetování mu vybledne, je čas s ním začít znovu!“ uzavírá Rick.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 698