Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Depp hlídal Bradovi a Angelině smradlavého psa. Zalehl ho!

Když Angelina Jolie a Brad Pitt potřebují někoho na hlídání psa, přijde vhod Johnny Depp.

Při nedávném natáčení filmu The Tourist se Johnny Depp uvolil, že buldoka jménem Jacques pohlídá, aby si Angelina a Brad mohli vyrazit v Benátkách na romantickou večeři. Jakmile se za nimi zavřely dveře, pes se rozhodl, že si „piráta z Karibiku“ trochu vyzkouší.

Smradlavý miláček
„Nerozvážně jsem se dal přesvědčit, abych jeden večer Jacquese pohlídal. Je to ohromný buldok. Od začátku jsem z toho neměl dobrý pocit, protože ten pes příšerně smrdí.

Pak jsem si ale řekl, že to přece musím zvládnout. Všechno bylo v pohodě, dokud jsem se neposadil, abych si zul boty. V tom okamžiku na mě Jacques zezadu skončil. Není to žádný drobeček. Přistálo na mně šedesát kilo, ale přišlo mi, že váží alespoň dvakrát tolik. Volal jsem o pomoc tak dlouho, dokud někdo nepřišel a nevysvobodil mě,“ řekl Depp reportérům listu The Sun.

Nezanevřel
Ani tento nepříjemný zážitek ale zřejmě nenarušil přátelství. Johnny a jeho partnerka Vanessa Paradis (38) prý po natáčení často s Bradem, Angelinou a jejich dětmi zašli na večeři.

„Často jsme s nimi chodili na večeři. Bylo to skvělé. S Bradem se znám od konce osmdesátých let. Je fajn vidět ho v roli otce,“ dodal Depp.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12