Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: oddee.com

FOTOVTÍPKY: Pochybná individua u bankomatu

Chybí vám hotovost? Pak stačí zaskočit k bankomatu a trochu „podojit“ platební kartu. Každý má však na tuto operaci svůj „grif“.

Když Superman „tankuje“ tisícikoruny
Chlapík v obleku Supermana asi potřeboval pořádný balík peněz. Ale vypadá to, že svým kostýmem bankomat moc neobměkčil. Plechová mašina mu vydala přesně tolik, kolik měl na kartě – nic víc, nic míň. Možná, že příště by měl superhrdina ve finanční tísni zkusit spíše superpůjčku…

magazin.cz

A ledy tají…
Peníze, nebo záchod? Dívčina si zvolila finanční obnos a dlouhé čekání na bankovky se jí vymstilo – močový měchýř vypustil obsah do šortek. Snad si slečna vybrala peníze na nový, tedy suchý ohoz.

magazin.cz

Hlavně bezpečně
Mnoho bank nabádá své klienty, aby si dávali při zadávání PINu velký pozor, neboť zloděj může číhat za bukem… Dvojice důchodců své úspory nechtěla riskovat a vytvořila si ochranný štít. Zatímco paní do bankomatu ťukala tajnou formulku, její manžel si svlékl košili a kryl jí záda.

magazin.cz

Ukážu vám, co ve mně vězí…
Co to ten týpek asi dělá? Hledá kartu, kterou si ukryl na „tajném místě“? Snad ji najde, protože jinak byla stripshow naprosto zbytečná.

magazin.cz

Příliš „vysoká hra“
Vybrat si z bankomatu může být někdy dost namáhavé. Zvláště pokud je přístroj umístěn vysoko nad hlavou a vy nemáte šanci na něj dosáhnout… Zdá se, že architekt této banky zapomněl navrhnout schody.

magazin.cz

Když jsou prachy „proklatě nízko“
A tady je opačný případ! Jeden bankovní dům myslel na „malé klienty“ a nechal bankomat zřídit ve výšce kolen. Lidé, kteří z něj chtějí čerpat chechtáky, si musí „udělat pohodlí“ a posadit se do tureckého sedu.

magazin.cz

Cash ve velkém
Na první pohled byste si řekli, že je to chudák, který nemá ani na rohlík. Ale zdání klame. Tento bělovlasý kudrnáč si své „love“ právě vybral a teď si je v pytli převeze domů. To bude mejdan!

magazin.cz

Když mašina jede…
Tento bankomat se musel pořádně zapotit. Podle účetní pásky lze usuzovat, že se u jeho klávesnice vystřídalo hodně penězuchtivých lidí. Někomu dal hodně, někomu víc, jinému málo a dalšímu nic…

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 22