Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Co všechno se může stát při masáži

Masáže jsou velmi oblíbenou procedurou. Člověk si během nich odpočine a cítí se hned lépe.

Můžeme si vybrat z několika druhů masáží. Někdo má rád tu klasickou, někdo thajskou, tantrickou, čínskou nebo tu s použitím čokolády či lávových kamenů. Někdy se v masážních salonech přihodí zvláštní, vtipné věci. Úsměvných situací z masérského prostředí je celá řada.

V jednom nejmenovaném českém masážním salonu se zdvořilá recepční zeptala jednoho z klientů, který byl zrovna na odchodu, jestli byl se službami spokojen. Muž ve starším věku si hned začal stěžovat. Masérka prý neodvedla dobrou práci, protože mu tělo masírovala tak rychle, že hodina uběhla podle mužových slov tak rychle, že se ještě ani nestihl rozkoukat.

Byli jste někdy na pravé thajské masáži? A nezdálo se vám něco podivného na řeči thajských masérek? Nejednoho klienta to zaskočí a rázem vznikne trapná situace. To se stalo i jednomu mladému muži, který se divil, proč mu masérka neustále opakovala slovo „lilek“. Vysvětlení podala až česká recepční. Thajky v masérských salonech totiž neumí moc česky ani anglicky. Občas se proto stane, že masérky špatně odposlouchají některá slova a pak je opakují. Pokud tedy od Thajky během masáže uslyšíte slovo „lilek“, nelekněte se. Žena vám chce jenom říci, abyste se uvolnili o odpočívali. Uvolněné svaly jsou totiž při každé masáži velmi důležité a masérka nechce nic zanedbat. Někdy se můžete setkat i s thajským pojmem „sabai“, který rovněž nabádá k relaxaci.

magazin.cz

 

Pro ty, kteří nemají rádi dotyky cizích lidí, existují kurzy, kde se některé masážní postupy mohou naučit. Záleží jen na vás, který druh masáže chcete umět provádět. Velmi oblíbené jsou například kurzy specializované na erotickou masáž. Účastníky těchto masérských lekcí jsou většinou páry, které chtějí nějakým způsobem obohatit svůj sexuální život. Během jedné hodiny erotických kurzů masíroval jistý muž velmi intenzivně intimní části těla své partnerky. Jeden z instruktorů si ale všiml, že žena z dotyků svého muže moc nadšená není. Vedoucí kurzu se tedy dotyčné zeptal, zda se jí to, co provádí její partner líbí. Nespokojená žena odpověděla, že mu už několikrát říkala, aby jí promasíroval chodidla. Muž ale prý celou dobu slyšel, že chce jeho partnerka namasírovat rodidla.

Nejen klienti, ale i samotní maséři mohou být během procedury šokováni. Jistý masér se setkal se ženou, která vypadala na první pohled velice mile a sympaticky. Po masáži se ale klientka zeptala, jestli by příště nemohli vyzkoušet drogovou metodu. Masér se nejprve zděsil, nevěděl, co po něm žena chce. Po chvíli si ale uvědomil, že dotyčná chtěla zřejmě mluvit o Dornově metodě.

magazin.cz

 

Jednu masérku zase šokoval klient hned několikrát během jedné masáže. první zděšení přišlo ve chvíli, kdy se muž položil na stůl. Dotyčný měl totiž tak chlupatá záda, že snad nemohl ani cítit ženiny doteky. Masérka se i přesto rozhodla začít v masáži zad. Jenže na mužovo tělo aplikovala masážní olej a všechny chlupy se hned slepily a masáž tak byla prakticky nemožná. Ženě nezbývalo nic jiného, než se těla dotýkat dlaněmi a pěstmi. Muž během celé procedury navíc usnul a masérka začínala být neklidná, zda se mu něco nestalo. Na její slova nereagoval, a tak vzala zrcátko a přiložila ho k mužově nosu. V té chvíli ospalec ožil a naštvaně odcházel ze salonu.

Další masérku překvapil neobvyklý telefonát. Muž se ženy ptal, zda jsou v salonu odhlučněné místnosti. Jako vysvětlení dodal důvod, že se stydí, když je ve vedlejším pokoji slyšet pleskání rukou o klientovo tělo. Masérka muže uklidnila, že žádné takové zvuky slyšet nebudou. Hlas v telefonu ale pokračoval v kladení požadavků dále. Muž totiž nechtěl klasickou masáž, ale pořádně naplácat. Prý i v dětství pro něj byl výprask spíše odměnou než trestem a také jako dospělému to dělá dobře. Masérka tohoto klienta odmítla a doporučila mu jiné služby, než jsou ty masérské. Žena má dodnes v telefonu číslo uložené pod jménem: Plácal – nebrat!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1