Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Instagram / foto: ArthurStock / Shutterstock.com

3 opravdu užitečné funkce na Instagramu, které při používání oceníte

Sociální sítě jsou běžně užívanou věcí. A Instagram je královnou jejich pomyslného žebříčku. Patříte k aktivním uživatelům? Přinášíme vám seznam funkcí, které při běžném používání víc, než jen oceníte.

Není tajemstvím, že je Instagram plný vychytávek a nejrůznějších funkcí. A zatímco některé jsou jenom ve fázi testování a zanedlouho zmizí, jiné se osvědčí a stane se z nich nedílná součást výkonné aplikace. Jaké konkrétní funkce jsou stálicí v nabídce a co vám oživí užívání sítě?

Používání instagramu
Používání instagramu – Zdroj: Shutterstock.com

Blokace uživatelů, kteří vám nedají spát

Instagram je celosvětová sociální síť. A hravě se stane, že narazíte na člověka, kterého nebudete moct vystát. Většinou je to někdo ve vašem blízkém okolí, který nesedí lidsky ani jinak. Nechcete, aby takový člověk sledoval vaše příspěvky? Jednoduše si ho zablokujte. Kdyby se názor na něj změnil, blokaci je možné také zrušit, a to v nabídce Instagramu nahoře vpravo na vašem profilu.

Ukládání toho, co vás zaujalo

Narazili jste při projíždění Instagramu na příspěvky, které nesly zajímavou informaci, recept nebo tip na krásné místo, které byste chtěli navštívit? Nebo jste viděli video, které jednoho dne chcete také provést, ale podle svého? Jednoduše si ho uložte a poté se k němu jenom vraťte.

Instagram, ať už má jakékoli stinné stránky, je pořádným zdrojem inspirace. A tuto inspiraci si hravě můžete uložit do svých „Sbírek”, které vidíte jen a jen vy. Možnost uložení se vám nabízí u každého příspěvku a videa hned vedle „lajknutí” nebo komentáře.

Mobilní aplikace
Mobilní aplikace – Zdroj: Shutterstock.com

Už žádné spamování

Vadí vám, že jsou někteří uživatelé, které sledujete, až příliš aktivní? Přidávají jeden příspěvek za druhým, stejně tak jejich stories nemá konců? Jednoduše si jejich příspěvky ztište. Nejedná se o blokaci uživatele, jenom si ztlumíte jejich příspěvky, které vás nebudou rušit. Sledovat však budete daného člověka dál, stejně tak bude on moct sledovat vás. O ztišení příspěvků se nedozví.

Tato možnost se nabízí na profilu každého sledovaného.

 

Zdroj:

https://www.dianaella.com/2019/08/18/18-skutecne-uzitecnych-instagram-funkci/

3 opravdu užitečné funkce na Instagramu, které při používání oceníte

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!