Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Lacoste

Video: Holografický tenis budoucnosti

Lacoste přichází s vizí tenisu v roce 2083.

Zpocení Roger Federer a Raphael Nadal se honí po prášící antuce, hází rybičky po míčcích padajících na čáru, bojují na síti, mazácky se přehazují loby, občas rozmlátí raketu, sem tam upadnou a dostanou křeč. Toť běžný obrázek tenisového utkání a také důvod, proč se na ně lidé tak rádi dívají.

Futuristický tenista
Výrobce značkového textilu má ale ve své originální reklamě na hony vzdálenou představu. Aby ji mohl ospravedlnit, posunuje časovou osu až do roku 2083, kdy do běloskvoucí arény nastupuje člověk v elastickém mundůru a řadou mechanických udělátek.

Obličej má zakryt holografickou maskou, hruď je ověšená zpevněnými pláty a v rukou třímá něco, co by mohlo být prototypem futuristické rakety. V nerozvinutém stavu jde jen o násadu, která se po spuštění rozvine a mezi dvěma stěnami utvoří silové pole, umožňující odpálit míček nevídanou silou a navíc s rozběhem.

Výsledkem je rychlost podání 238 mil za hodinu, respektive 380 km/h. Tomu může i Andy Roddick závidět.

Lifestylová reklamní kampaň
Tenista budoucnosti se pohybuje v obrovské rychlosti, z níž dokáže (díky značkovým botám pochopitelně) okamžitě zbrzdit a vyběhnout do opačného směru, vymrštit se a v efektním kotoulu odpálit míček.

Video je součástí kampaně Lacosty, kterou tato společnost spustila ku příležitosti svého pětasedmdesátého výročí a nazvala prozaicky „Lacoste Future“.

Video

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 175