Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Q hodinky / foto: Shutterstock

Špiónské hodinky. Co umí?

Jmenují se „Q“. Ne náhodou měl stejné jméno hlavní konstruktér z Bondovy dílny. „Q“ jsou náramkové hodinky, které vás alespoň zčásti dokáží změnit v neohroženého agenta Jejího Veličenstva Jamese Bonda alias agenta 007.

Design těchto náramkových hodinek navrhl Taylor Welden. Nechal se inspirovat všemi možnými udělátky a umně skrytými minimašinkami, kterých nosí James Bond po kapsách nepočítaně.  

 

Designový team nechtěl napodobovat Pierce Brosnana a jeho hodinky s laserovým nožem, spíše chtěli zákazníkovi nabídnout mohutné hodinky s mnoha zajímavými funkcemi, kterých by se dalo využívat při různých příležitostech.

magazin.cz

 

Tři modely, tři designy

Existují 3 základní modely těchto hodinek a 3 designy. Outdoor, agent a každodenní model. Každý z těchto tří modelů má své vlastní funkce.

 

 „Q“ ještě nejsou na trhu, ale brzy by mohly být. Všechny 3 typy. Alespoň tak to plánuje šéf společnosti, která špiónské hodinky vyrábí. Každý model bude z jiného materiálu, jeden bude stříbrný, druhý zlatý a třetí z kočičího zlata. Hodinky se budou vyrábět také z platiny.

magazin.cz

 

Co všechno budou špiónské hodinky umět? Outdoorový model v sobě bude obsahovat šroubovák či výsuvný kompas. Agent zas diamantovou řezačku skla a model pro každodenní použití pak v sobě bude mít zrcátko či otvírák lahví.

 

Prostě, bude to něco jako švýcarák, ale poněkud vylepšený. Hlavní roli tu asi bude hrát design. Tyhle hodinky vážně vypadají jako by vypadly z některého dílu Jamese Bonda.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 176