Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Podíváte se s PokerStars do Záhřebu?

Chtěli byste si už konečně zahrát na nějakém velkém zahraničním pokerovém turnaji? Nyní přišla ta chvíle!

A díky Eureka Poker Tour a největší internetové herně pokeru na světě PokerStars můžete spojit nejen příjemné s užitečným, ale ještě jedním příjemným navíc! Že je toho nějak moc najednou? Pak si to pojďme probrat postupně.

Eureka Poker Tour je série velkých živých pokerových turnajů pořádaných online hernou nejúžasnější karetní hry planety PokerStars. I díky tomu nemusíte platit žádný buy-in, abyste se těchto prestižních turnajů zúčastnili. Nyní již ani jeden dolar navíc! Stačí se jen zaregistrovat do těch správných kvalifikačních turnajů.

magazin.cz

Kde je nalézt? Samozřejmě v každém klientu herny PokerStars, konkrétně pak pod sekcemi Turnaje a Regionální. Je jich nepřeberné množství, důležité však je, že je mezi nimi přítomen i oblíbený freerollový – tedy turnaj, do něhož neplatíte vůbec žádné vstupné a přesto máte velmi reálnou šanci něčeho zajímavého dosáhnout. V tomto případě pak postupu na hlavní turnaj Eureka Poker Tour v Záhřebu.

A v čem spočívá to jedno slibované “příjemné” navrch? Pokud v kvalifikacích na PokerStars skutečně uspějete, získáte kromě samotné vstupenky do skvělého turnaje i hotelové ubytování pro dvě osoby na 5 nocí a parádních 200 euro jako kapesné navrch! Elitní poker a špičková dovolená zároveň? Proč ne!

Věřte tomu, nebo ne, stále to není vše. Pokud jste si již podrobně prohlédli přiložený přehled všech kvalifikačních turnajů, nemohli jste minout i titulek s nápisem Grand Finále. Pokud uspějete i v něm, získáte totiž nejen exkluzivní balíček na Eureka Poker Tour Záhřeb, ale navíc si zahrajte tváří v tvář se slavným Chrisem Moneymakerem, vítězem WSOP 2003! A to rovnou o celých 1000 euro, čili nějakých pětadvacet tisíc korun. Sami samozřejmě nic neriskujete.

U toho rozhodně nesmíte chybět.

magazin.cz

Pokud byste se chtěli o akci dozvědět i něco dalšího, mrkněte na oficiální stránky PokerStars.

Pokud by vás snad kvalifikace na turnaje v živém pokeru příliš nevzrušovaly, můžete si každý den od 18:00 zahrát také velmi oblíbené Líbimseti turnaje. Účast v nich je zdarma a dá se v nich získat jeden dobrý dolar. Především v nich však můžete vyhrát lístek do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o rovných $200!). Srpnové heslo naleznete také zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!