Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Práce z domu / foto: shutterstock

Pozor na podvodné nabídky práce z domu

Situace v posledních dvou letech, kdy si na nás vláda vymyslela tvrdý lockdown, uzavírání podniků a škol, přiměla mnoho lidí hledat alternativní zdroj příjmu. Poptávka po práci z domu vzrostla. Pozor však na nekalé nabídky.

Poptávka po práci z domu prudce vzrostla

Během blázince s názvem covid se toho hodně změnilo. Kdo najednou nemohl z jakéhokoliv důvodu do práce, zůstal na sníženém příjmu. Doma času spousta, tak proč si nepřivydělat? Jenže, dá se vůbec sehnat práce z domu?

Práce z domu
Práce z domu – Zdroj: Shutterstock.com

Podvodné nabídky práce z domu

Asi každý, kdo někdy hledal nabídku práce z domu, narazil na inzeráty, kde se za kompletování propisek nebo plnění obálek nabízejí naprosto úžasné výdělky. Je to vůbec reálné? Bohužel, většinou ne. Když už nejde přímo o fiktivní nabídku, je ve finále zisk minimální. Po vaší odpovědi na takový inzerát dostanete instrukce jak postupovat. Zpravidla vás vyzvou ke koupi materiálu. A tady by vám mělo dojít, že nabídka pohádkových výdělků zřejmě bude jen fikce. Chce to zkrátka u hledání přemýšlet.

Slíbená mzda
Slíbená mzda – Zdroj: Shutterstock.com

Jaké jsou reálné možnosti práce z domu?

Na trhu práce se dají najít skutečné práce na doma. Musíte ale pečlivě vybírat, zvážit své možnosti a jednoduše zkoušet. Jednou z možností, co lze dělat doma a co je hodně populární, je spolupráce s různými e-shopy. Ať už aktivní prodej nebo jen proklikávání, a tím marketingová reklama daného e-shopu. Dále se nabízí možnost dělat copywriting. Pokud je váš psaný projev a gramatika na vysoké úrovni, může se z vás stát copywriter. Nabídka volných míst pro ,, psavce“ je poměrně velká. Jedná se o popisování zboží pro e-shopy, psaní popisků a recenzí na produkty nebo přímo psaní článků na zakázku. Jsou i další možnosti, jak získat příjem z práce na doma. Například editor/ka, překladatel/ka a mnoho dalších.

Až budete práci z domu vybírat, buďte obezřetní.

 

Zdroj:

https://www.prace-z-domu.com/seriozni-prace-ktere-muzete-vykonavat-z-pohodli-domova/

 

 

 

 

Pozor na podvodné nabídky práce z domu

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!