Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Veselé děti / foto: shutterstock

Příměstské tábory jsou skvělé pro děti i jejich rodiče

Mnoho rodičů se v těchto dnech shání po letním táboře pro svá dítka. Některé děti a vlastně i někteří rodiče však děsí představa toho, že ratolest bude čtrnáct dní mimo domov. V takovém případě lze zvolit alternativu v podobě příměstského tábora.

Co je to příměstský tábor

Letní tábor bez přenocování. Takto jednoduše lze popsat, co si představit pod pojmem příměstský tábor. Ráno děti předáte vedoucím členům tábora a večer si děti uložíte doma do postelí ke spánku sami. Během dne je dětem zajištěn nejen pitný režim a stravování, ale především zábavný program tak, aby se nenudily.

Dětská parta
Dětská parta – Zdroj: Shutterstock.com

Zaměření příměstských táborů jsou velmi pestrá

Pokud máte doma dítě, které miluje koně, není nic jednoduššího, než ho přihlásit na tábor s koňmi. Během tábora se děti naučí nejen na koni jezdit, ale budou zasvěceny i do toho, co obnáší péče o tato majestátní a krásná zvířata. Malé sportovce bude jistě lákat sportovní příměstský tábor a na táboře se zaměřením na výtvarné umění nebo třeba na matematiku se zase vyřádí jiné děti. Nabízená zaměření příměstských táborů jsou skutečně velmi pestrá a s jistotou lze říci, že si vybere každý. Samotných příměstských táborů je velké množství a to i v menších městech.

Děti si užijí různé aktivity
Děti si užijí různé aktivity – Zdroj: Shutterstock.com

Co dětem dá příměstský tábor

V první řadě je dobré zmínit, že rodiče mají možnost chodit dál do zaměstnání a zároveň mají jistotu, že děti budou pod dohledem a prázdniny si užijí bezpečně a bez nudy. Není totiž nic horšího, než když se děti během letních prázdnin nudí. Příměstské tábory zajistí bezpečnost dětí, dohled nad nimi a především se zde děti něčemu naučí nebo se mohou zdokonalit v tom, co mají rády.

Pokud tedy chcete dětem zajistit krásné prázdniny plné her a zábavy, poohlédněte se po nabídce příměstských táborů ve vašem okolí.

 

Zdroj:

https://poradna.crdm.cz/primestske-tabory

Příměstské tábory jsou skvělé pro děti i jejich rodiče

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!