Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Wellness / foto: shutterstock

Chcete strávit příjemné chvíle samoty s drahou polovičkou? Máme řešení

Rodinný život je velkou zkouškou pevnosti všech zamilovaných párů. Neustálý stres, práce, péče o děti a celá řada dalších povinností dokážou pěkně zatočit s intimitou.

Pokud si chcete znovu připomenout své city, určitě si dopřejte víkendový pobyt ve wellness hotelu. Kam se podívat?

Lázeňský pobyt

Výhodné ceny

Lázeňský pobyt určitě nemusí stát úplný balík a trvat dlouhé týdny, jako tomu bylo dříve. V dnešní době se totiž jednotliví majitelé zaměřují spíše na krátké a velmi výhodné balíčky služeb. Jestli vás tedy zajímá léto v lázních, máte vyhráno. Jaké možnosti se před vámi otevírají?

Milovníci přírody a klidu budou radostí bez sebe, pokud zvolí lázně Harrachov. Ty najdete na severu naší země, přičemž jsou obklopené horami, skálami, turistickými stezkami, vyhlídkami, řekami a zříceninami. Stačí si pouze obout pořádné boty, připravit si batoh a vyrazit na cestu.

Řadíte-li se spíše mezi pasivnější jedince, oceníte Františkovy Lázně. Ty jsou již po několik generací vyhlášené svými výbornými procedurami. Přesně proto jsou cílem starších lidí a osob v rekonvalescenci po zranění.

 Letní pobyt v lázních

Vyberte si sami

Výše zmíněné varianty nepředstavují ani zlomek dostupných možností. Letní pobyt v lázních může mít stovky různých podob, takže se vám bude hodit pořádná inspirace. Nemusíte přitom složitě brouzdat internetem, shánět volná místa a obvolávat majitele. Stačí si jen otevřít specializované stránky oblíbeného portálu Spa.cz.

Daná platforma vám v mžiku nabídne bezpočet výhodných balíčků služeb, se kterými přichází jednotlivé lázně. Každý z nich se specializuje na odlišnou formu zábavy, a tak si na to své přijdou vážně všichni. Podívejte se společně se svou drahou polovičkou a vyberte si nejvhodnější datum, pobyt i formu služeb pro vás oba.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze