Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robot matematik / foto: shutterstock

Umělá inteligence je (téměř) dokonalý pomocník pro všechny podnikatele

Živí vás práce na počítači? Máte vlastní firmu, kterou potřebujete propagovat? Jste zaměstnaní v kanceláři? Studujete? Ve všech případech se rozhodně musíte co nejdříve seznámit s umělou inteligencí. Proč?

Několikahodinová práce za pár vteřin

Ze všeho nejdříve si pojďme představit typickou situaci – zakládáte si novou firmu / e-shop a potřebujete opravdu přehlednou webovou prezentaci. Stejně tak musíte vymyslet i vhodnou propagaci, vytvořit účty na sociálních sítích a spoustu dalších kroků.

Ve všech případech počítejte s početnou a tvrdou konkurencí. Ta se spoléhá na profesionální copywritery, grafiky i fotografy. Tito odborníci dokážou vytvořit úderné a lákavé podklady, které získají spoustu zákazníků a dovedou je k akci.

Ne každý si však může dovolit utrácet desítky a desítky tisíc za tyto odborníky. Nehledě na složité shánění, dlouhé čekání a nekonečné domlouvání podrobností. Přesně proto přichází na scénu umělá inteligence.

Umělá inteligence

Jedná se o nejmodernější platformu, která vám na základě několika málo kliknutí myši ihned vygeneruje textaci webových stránek, příspěvky na sociální sítě, e-maily pro zákazníky, popisky produktů do e-shopu, obrázky a řadu dalších podkladů. To platí i pro překlady.

Stačí jen napsat klíčová slova, zvolit délku textu a tón komunikace. Za pár minut budete mít k dispozici použitelný výstup, který jen zkopírujete a vložíte.

Editee

Dobrým příkladem je třeba oblíbená aplikace Editee (dříve Deeply), která nabízí generování textů, překladů, obrázků i pokročilou práci s dokumenty. Její funkce si můžete prohlédnout na internetových stránkách pod vloženým odkazem.

Ze všeho nejdříve si vyzkoušejte bezplatnou testovací verzi. Seznámíte se s veškerými funkcemi a poté se sami rozhodnete, jestli vás nadchnou.

K tomuto článku není otevřena diskuze